Qui som?
Tracte personalitzat
Instal·lacions
Les nostres aules
Activitats i serveis
Festes tradicionals
30 anys fent escola
Els Rossinyols

L'escola Bressol Els Rossinyols va obrir les seves portes l'any 1982 amb la il·lusió d'atendre les necessitats dels infants de 0 a 3 anys i ajudar els pares en el procés educatiu dels seus fills. A Els Rossinyols entenem l'escola com una prolongació de casa, on els nens han de ser educats en tots els sentits i han de sentir-se feliços en un ambient familiar.

 

La nostra llar d'infants respon a un plantejament educatiu en funció de les necessitats dels infants d'aquestes edats. Alhora és un espai on l'infant estableix el primer vincle amb el món fora de la família, on creix, on madura, on se l'estima i se'l valora pel que és.

L'escola està autoritzada pel departament d'ensenyament de la Generalitat de Catalunya número 08049154. Així mateix, està formada per professionals dedicats a l'educació infantil i liderats per la Susi Massó i el David Pedragosa.

 

Més de 30 anys d'experiència!

 

L'horari de l'escola és de dilluns a divendres de 7:30 a 19:00 i des de setembre fins a finals de juliol. Dins d'aquesta franja horària, els pares poden escollir l'horari que més s'adapti a les seves necessitats, com per exemple de 9:00 a 12:00, de 8:00 a 13:00 o de 9:00 a 18:00.

Qui som?
Inici
Contacta amb nosaltres
Mapa web
Aviso legal