30 anys fent escola
Qui som?
Tracte personalitzat
Instal·lacions
Les nostres aules
Activitats i serveis
Festes tradicionals
Les nostres aules
Inici

L'escola compta amb un total de cinc aules preparades exclusivament per atendre les necessitats dels nens de diferents edats, un dormitori i una sala d'usos múltiples.

Contacta amb nosaltres

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

·Accedir a la zona restringida per als pares·

ELS GATETS: És l'aula que acull els nadons de 4 a 12 mesos. Aquesta aula ha estat recentment remodelada i compta amb tots els serveis per atendre els més petits de l'escola. La classe dels Gatets compta amb dues zones especials per canviar i banyar els nadons, així com una zona habilitada per dónar-los-hi de menjar. També tenim la biberoneria amb tot el necessari per preparar els biberons i les farinetes. Al costat de l'aula, comunicada per una porta, tenim el dormitori, perquè els més petits no s'hagin de desplaçar. Cada nadó té el seu propi llit marcat amb el seu nom.
Disposem d'un
cotxet de 6 places per sortir a passejar pel centre amb els nadons.

LES TORTUGUES I ELS ÀNECS: Són les dues classes dedicades als nens entre 1 i 2 anys (P1). Aquestes aules estan situades a la planta baixa, i les dues compten amb un espai separat dins l'aula amb lavabo, WC i canviador de bolquers. Les dues aules tenen la sortida directa al pati.

ELS POLLETS I ELS TIGRES: Són les aules dels nens de 2 i 3 anys (P2). L'aula dels Pollets està situada al primer pis, és una aula completament nova feta recentment. És gran i molt lluminosa, amb lavabo dins l'aula adaptat a les necessitats dels infants. L'aula dels Tigres està també al primer pis i és l'aula més gran, amb uns 40m2. Aquesta aula també és exterior i té un lavabo directament accessible des de l'aula. El mobiliari és tot nou, i ha sigut també remodelada. El nostre objectiu en aquestes edats és sobretot i principalment que els nens se sentin a gust i contents. Un altre objectiu important és que tinguin els seus hàbits adquirits, amb la finalitat que, de cara el curs següent, siguin suficientment autònoms per afrontar una nova etapa: l'entrada a l'escola dels grans.

Mapaweb
Aviso legal