Mapa web
30 anys fent escola
Qui som?
Tracte personalitzat
Instal·lacions
Les nostres aules
Activitats i serveis
Festes tradicionals
Activitats i serveis
Inici

L'escola té una programació d'activitats específica per cada nivell d'edat que es desenvolupa segons les necessitats del dia. Algunes d'aquestes activitats són psicomotricitat, música (amb sesions dirigides per la Dàmaris Gelabert), titelles, contes i iniciació a l'anglès pels nens de P2 un dia a la setmana.

Els Rossinyols ofereix diversos serveis que considerem necessaris per tal de tenir el millor entorn educatiu possible. Totes les aules estan cobertes per una educadora titulada ajudada per una auxiliar. Totes amb titulacions d'educació infantil i molts anys d'experiència. Algunes més de 24.

L'escola compta amb una cuina professional pròpia, remodelada segons la nova normativa de Sanitat i equipada per cobrir tres àpats diaris (esmorzar, dinar i berenar). Oferim tres menús, un per cada edat i amb plats diferents per cada dia. També tenim menús de dieta i per nens celíacs. Com a serveis complementaris, a l'escola comptem amb el suport d'un pediatre i d'un psicòleg infantil. El pediatre cuida de l'elaboració i control dels menús i d'atendre les consultes dels pares o educadors sobre problemes dels nens. El psicòleg assessora a les educadores fent un treball un cop per setmana a les aules i ajudant els pares per qualsevol consulta o problema que sorgeixi.

 

 
Contacta amb nosaltres

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Amb l'objectiu de completar l'educació dels vostres fills, Els Rossinyols porta a terme una sèrie d'activitats extraescolars que inclouen:

- Classes de natació durant quatre mesos a la primavera un cop per setmana, que es realitzen a les instal·lacions del Crack (gimnàs de l'hotel Ciutat de Granollers).
- Excursions educatives per als nens de P1 (una durant el curs) i de P2 (una per trimestre).
- També durant l'últim trimestre assistim a les activitats culturals de Granollers on gaudim de titelles, danses, cançons, contes, etc.

Aviso legal